Iznajmite limuzinu za sve vrste proslava

Iznajmite limuzinu za sve vrste proslava

Da li ste znali Da Novi Sad poseduje Limo Servis svetskog ranga?

MOBILE A.D. Limousine Service je u Novom Sadu još od 2012 godine.Iznajmljivanje limuzine je veoma popularno još od davnih 70-ih godina. Uglavnom su to produžena vozila od 7m, 12m pa čak i 15m dužine.Spektakularne limuzine su nesvakidašnje i izazivaju veliki spektakl samom pojavom.

Novosadski limo servis poseduje najdužu limuzinu na Balkanu a to je Lincoln Navigator koji je dugačak nešto preko 12m. Prava mala diskoteka na točkovima koja poseduje 3 šanka sa gratis pićem, LED rasvetom, separeima kao u diskotekama.Elegantna limuzina Lincoln Town Car koju ste viđali u holivudskim filmovima dugačka je 8m i ispod haube krije V8 benzinski motor od 4.800ccm.Ova vozila su preuzeta od Limo servisa sa Beverlly Hills-a CA. USA.

U današnje doba limuzine nazivaju moderne kočije koje leže na vazdušnim jastucima tako da sam osećaj vožnje je nežan i kao da lebdite iznad naših puteva. O ozvučenju je bespotrebno bilo šta komentarisati jer su to razna pojačala – zvučnici i vuferi koji daju potpun zvuk kao na klubskoj žurci.

Limuzine možete iznajmiti ukoliko sami organizujete venčanje-svadbu ili devojačko-momačko veče. Česta je pojava da se limuzine iznajmljuju i kao poklon za venčanje. Uz sam zakup od minimalno jedan sat dobijate gratis alkoholna i bezalkoholna pića po dogovoru i profesionalnog vozača koji je tu da vas odveze do željene destinacije. Dok uživate u bezbrižnoj vožnji sa svojom familijom, kumovima i prijateljima ne propustite ostvarivanje prelepih fotografija i video snimaka koji će večno čuvati vaše posebne momente.

Za sve dodatne informacije i rezervacije možete pozvati na broj: 063 724 6444 ili posetiti zvanični sajt limuzine-novisad.com

Leave a comment

Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>